Bărbat din Zorleni, reţinut pentru agresiune şi furt

Polițiștii Secției 3 Poliție Rurală Bârlad au probat activitatea infracțională a unui bărbat de 42 de ani, din comuna Zorleni, bănuit de săvârșirea infracțiunii de tâlhărie, victimă fiind un consătean în vârstă de 38 de ani.

Polițiștii au demarat cercetările urmare a sesizării victimei, din seara de 20 mai. Potrivit acestora,  în seara respectivă, victima a consumat băuturi alcoolice într-un bar din localitatea de domiciliu, împreună cu bărbatul de 42 de ani și alte persoane. La un moment dat,  bărbatul de 42 de ani, profitând de faptul că victima se afla sub influența băuturilor alcoolice, i-a înlocuit o bancnotă de 100 de lei cu una de 10 lei. Partea vătămată a observat acest lucru și între cei doi a izbucnit un conflict. În fața localului, bărbatul a lovit victima și apoi i-a sustras din buzunar și suma de 1650 de lei, după care a părăsit zona.

Ieri, polițiștii l-au reținut pe bărbat 24 de ore, iar astăzi acesta va fi prezentat la Parchetul de pe lângă Judecătoria Bârlad, respectiv Judecătoria Bârlad cu propunerea de dispunere a unei măsuri preventive.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.