Bărbat din Gârceni, reținut după ce și-a băgat un consătean în spital

Poliţiştii Secției 1 Poliției Rurală Vaslui, din cadrul Poliției Municipiului Vaslui, au reținut un bărbat, în vârstă de 43 de ani, din comuna Gârceni,  județul Vaslui, bănuit de săvârșirea infracțiunii de lovire sau alte violențe. 

Polițiștii Secției 1 Poliției Rurală Vaslui au probat activitatea infracțională a unui bărbat, bănuit de comiterea infracțiunii de lovire sau alte violențe, în data de 20 decembrie 2022, pe un drum public din localitatea Gârceni.În urma cercetărilor efectuate, polițiștii vasluieni au stabilit că, la data de 20 decembrie 2022, în jurul orelor 17:00, pe fondul unui conflict spontan, bărbatul cercetat ar fi agresat, lovind cu un obiect contondent, o persoană vătămată, bărbat în vârstă de 59 de ani, din aceeași localitate.

În urma agresiunii, victima a suferit leziuni ce necesită 45-50 zile de îngrijiri medicale pentru vindecare, conform raportului preliminar de expertiză emis de către medicii legiști.La data de 30 ianuarie 2023, ca urmare a administrării probatoriului, polițiștii vasluieni au luat, față de bărbatul cercetat, măsura reținerii, pe o perioadă de 24 de ore. Acesta urmează a fi prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Vaslui, cu propunerea luării unei măsuri preventive. 

Cercetările sunt continuate de către polițiști, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Vaslui, în vederea stabilirii și probării întregii activități infracționale a bărbatului.