”Atenție! Vom folosi forța…cuvintelor”

Sub sloganul ”Atenție! Vom folosi forța…cuvintelor”, Jandarmeria Română a demarat o campanie națională de recrutare a tinerilor pentru cele două școli de subofițeri.

Activitatea se desfășoară în contextul organizării concursului de ocupare a celor 700 de locuri repartizate Jandarmeriei Române, respectiv 350 de locuri în cadrul Școlii Militare de Subofițeri Jandarmi „Grigore Alexandru Ghica” Drăgășani, județul Vâlcea și 350 de locuri în cadrul Școlii Militare de Subofițeri Jandarmi „Petru Rareș” Fălticeni, județul Suceava. Concursul va avea loc în luna ianuarie anul viitor.

În acest sens, o autospecială, inscripționată cu mesajul campaniei, a pornit în Caravană, care va poposi marți, 14 noiembrie și în județul Vaslui.

Prima întâlnire va avea loc în municipiul Bârlad, de la ora 14, pe pietonalul din fața Pieței Sf.Ilie, iar de la ora 15.45 caravana va ajunge în centrul municipiului Vaslui.

”Dacă ai între 18 și 27 de ani, diploma de bacalaureat și dorința de a face parte dintr-o echipă unită, vino alături de noi!”, susțin reprezentanții Inspectoratului de Jandarmi Județean Vaslui.

15 orașe, 2000 de km parcurși în 8 zile și 700 de șanse pentru un loc de muncă decent, predictibil și cu perspectivă, așa arată cifrele campanieie naționale de recrutare pentru cele două școli de subofițeri ale Jandarmeriei Române.

Un stagiu de pregătire durează un an, perioadă în care elevii vor beneficia de cazare și masă în cadrul instituțiilor de învățământ postliceale ale Jandarmeriei Române, precum și de celelalte facilități ale acestora (baze sportive, săli internet etc.).

La finalul perioadei de studiu, în urma promovării examenelor de absolvire, viitorii subofițeri vor fi repartizați să își desfășoare activitatea în unitățile Jandarmeriei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.