ANUNŢ DGASPC Vaslui – Posturi de execuţie vacante

Direcţia Generală de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului cu sediul în strada Şoseaua Naţională Vaslui–Iaşi nr.1, Vaslui, organizează concurs de recrutare în data de  12.09.2016 ora 1000 – proba scrisă  în vederea ocupării posturilor contractuale de execuție temporar vacante după cum urmează:

  1. Referent I A – 1 post la Centrul de Recuperare și Reabilitare Neuropsihiatrică Mălăești – Compartiment Administrativ  din  cadrul Complexului de Servicii Comunitare Mălăești –Vutcani;
  2. Lucrator social- 1 post la Centrul Specializat pentru Copii cu Dizabilități din  cadrul Complexului de Servicii Comunitare pentru Persoana cu Handicap Bîrlad;
  3. muncitor calificat III lenjerie– 1 post la Centrul de Ingrijire și Asistențî Rinzești.

Dosarele de înscriere la concurs se pot depune în termen de 5 zile de la data publicării în Monitorul Oficial, partea a III-a, la sediul  Direcției Generale de Asistență Socială și Protecția Copilului Vaslui.

Dosarul de înscriere trebuie să conțină în mod obligatoriu documentele prevăzute la art.6 din H.G.R nr.286/2011, actualizată.

Condițiile de participare la concurs și bibliografia se afișează pe site-ul și la sediul Direcției Generale de Asistență Socială și Protecția Copilului Vaslui.

Relații suplimentare se pot obține la sediul Direcției Generale de Asistență Socială și Protecția Copilului Vaslui și la nr.de telefon: 0235/315138, Fax: 0235/31534, int. 1110, CUI: 17095927, E-mail: office@dgaspc-vs.ro.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.