Sechestraţi şi bătuţi, din cauza geloziei

Polițiștii au reținut doi bărbați, în vârstă de 37 ani, respectiv 28 ani, ambii din comuna Drânceni, cercetați pentru săvârșirea infracțiunilor de lipsire de libertate în mod ilegal și loviri sau alte violențe.

Polițiștii Secției de Poliție Rurală 4 Huși și Postului de Poliție Drânceni au probat activitatea infracțională a lui Tofan Dorin, în vârstă de 37 ani și Covaci Lucian Dumitru, în vârstă de 28 ani, ambii din comuna Drânceni. În seara de 24 august, cei doi bărbați au luat cu forța, într-un autoturism, doi tineri, unul în vârstă de 27 ani, din comuna Drânceni și celălalt de 20 ani, din municipiul Huși, care se aflau pe raza localității Ghermănești. Tinerii au fost transportați pe un drum agricol între localitățile Ghermănești și Șopârleni, unde ar fi fost ținuți împotriva voinței lor și loviți de cei doi bărbați. Ulterior, victimele au fost conduse pe raza satului Râșești. Totul se pare că a pornit de la o femeie.

În baza probatoriului administrat, polițiștii i-au reținut pe T. Dorin și C. Dumitru pentru 24 de ore, ulterior fiind prezentați la Parchetul de pe lângă Judecătoria Huși, respectiv Judecătoria Huși, cu propunere de arestare preventivă.

Instanţa a admis propunerea Parchetului de pe lângă Judecătoria Huși şi a emis pe numele celor două persoane mandate de arestare preventivă pe o perioadă de 30 zile, pentru săvârșirea infracțiunilor de lipsire de libertate în mod ilegal și loviri sau alte violențe.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.