Accident de circulație la Tutova

În această dimineață la numărul de urgență 112 a fost primită o sesizare privind producerea unui accident de circulație pe raza comunei Tutova. În urma cercetărilor efectuate la fața locului de polițiștii Biroului Drumuri Naționale și Europene au rezultat următoarele date:

G. Cristinel, în vârstă de 42 ani, din comuna Ghidigeni, județul Galați, conducea un autovehicul pe D.E. 581, din direcția Tecuci către Bârlad. Pe un sector de drum aflat în afara localității, din cauza faptului că nu a păstrat o distanță de siguranță față de autovehiculul care circula în fața sa, a intrat în coliziune față-spate cu acesta. În urma impactului, autovehiculul aflat în față a fost proiectat în șanțul din partea dreaptă, având în vedere direcția de deplasare.

Din accident a rezultat vătămarea corporală a conducătorului autovehiculului ajuns în afara părții carosabile, un bărbat, în vârstă de 75 ani, din comuna Priponești, județul Galați. La Spitalul municipal de Urgență Bârlad, victima a fost diagnosticată cu „traumatism cranio-cerebral și contuzie toracică”.

Conducătorii auto au fost testați cu aparatul alcooltest, rezultatele arătând faptul că nu au consumat băuturi alcoolice.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.