Locuitorii din Mânjești, speriaţi de un OZN. Dilemă: a fost o dronă sau au venit extratereştrii?!

“Fenomen straniu deasupra unui lan de grâu la Mânjești”, a scris astăzi, cu litere mari, Ziarul Muntenii de Jos, postând şi o fotografie cu un obiect zburător neindentificat, surprins de un fotograf amator deasupra unui lan de grâu. Distribuit pe o reţea socială, textul a stârnit mai multe comentarii. În timp ce unii, mai sceptici, susţin că era doar o dronă,  alţii sunt convinşi că obiectul a venit din spaţiu.  „Şi eu am văzut bâzdăgania…. era foarte ciudată. Se auzea aşa, ca un mormăit…..şi încet . Frate-meu îşi făcea cruce”, susţine Diana, o tânără din comună.

“O imagine incredibilă cu un obiect zburător care nu poate fi clasificat pune pe jar mai mulți cetățeni ai comunei. Un pasionat de fotografie aflat pe dealul Manjestiului pentru a evidenția frumusețea naturii a reușit să surprindă imaginea ce stârnește controverse pe o cunoscută rețea de socializare. Mai mulți cetățeni din comună au încercat să clasifice acest obiect că fiind o dronă folosită în agricultură pentru stropit cu diferite substanțe, dar din spusele martorilor oculari, aparatul zburător este desprins parcă din filmele Science Fiction.

Fotograful a surprins acest cadru chiar în stradă, la 200 de metri de Mânjești-satul nou. Întrebat despre întâmplare acesta a declarat pentru ZiarulMDJ.ro: “Era foarte mare, cam de mărimea unei case zdravene, scotea un sunet ciudat, asemănător cu zumzăitul albinelor. Am rămas înțepenit când am văzut ce văd în fața ochilor, iar obiectul zburător a rămas pe loc, cum am surprins și în imaginea mea, pentru 10-12 minute, apoi s-a întors la 90 de grade și a dispărut imediat. Nu știu ce viteză o fi având, dar eu am observat doar o urmă pe plan vertical din urma să. Am vorbit și cu ceilalți martori și cu toții credem că a fost un OZN.”

OZN-ul a fost văzut de mai multe persoane din zona Manjestiului, oameni ce se ocupau cu munca pământului. Printre martorii la eveniment se afla și un căruțaș, ce se ducea în satul nou, l-am întrebat și pe acesta ce a văzut, iar el a început să ne povestească încă speriat de cele văzute: “Oameni buni, nu am văzut în viața mea așa ceva, chiar dacă am o vârstă la care îmi privesc strănepoții prin curte. Era cât Căminul Cultural de mare, nu știu ce material o fi fost ăla că nu mi-a dat să văd așa ceva, a stat cam un sfert de ceas sau mai puțin fixat într-un loc, nu se mișca în niciun fel, dar scotea un zgomot cum e cel al roiului de albine, am oprit căruța și am legat calul de un copac că se speriase săracul și el de la minunea asta zburătoare, apoi am stat și m-am uitat și eu la ea până s-a inaltat deodată în nori și nu l-a mai văzut nimeni. Nu vorbesc proștii, sunt om bătrân, serios, nu îmi place să mint. Uitați, întrebați-l pe omul ăla cu aparatul de fotografiat că era și el acolo.”

Două femei bătrâne ce se aflau pe deal să muncească pământul au văzut și ele obiectul zburător, acestea au adăugat la celelalte declarații că după ce obiectul s-a ridicat spre nori cu o viteză uluitoare, s-a lăsat pentru câteva momente un aer rece: “Parcă era gerul din mijlocul iernii, noroc că nu a ținut mult, că nu știam ce să ne facem.” Aceleași doamne în vârstă au precizat că atunci când a apărut obiectul dintre nori, s-a auzit un neîntrerupt sunet, ca un claxon de tir, dar acesta a putut fi explicat-un tractorist lucra un pământ de-al părinților și a reacționat astfel când a văzut OZN-ul, crezând că acesta îi va răspunde în vreun fel”, a scris Alexandru Ababei, pe platforma online a Ziarului Muntenii de Jos.  

Nu au întârziat să apară comentariile, unele dintre ele de-a dreptul savuroase:

 „Şi eu am văzut bâzdăgania…. era foarte ciudată. Se auzea aşa, ca un mormăit…..şi încet . Frate-meu îşi făcea cruce” – Diana ; “N-a lasat cerculeţe, cerculeţe?” – Silviu; “E o dronă aia… Se folosesc pentru filmări aeriene, pentru analize de geodezie, unele mai mari se poate folosi pentru a stropi” – Petruţ; “Dronă cât o căpiţă de fân?” – Vasile;
“Au venit extratereștrii la treierat ?” – Bogdan

 

7 comentarii la „Locuitorii din Mânjești, speriaţi de un OZN. Dilemă: a fost o dronă sau au venit extratereştrii?!

 • 1 iulie 2016 la 07:57
  Permalink

  Au venit sa vada…….de ce a iesit iar Cretu primar :))))))

  Răspunde
 • 30 iunie 2016 la 23:02
  Permalink

  Nu vreau sa va dezamagesc dar fenomenul a fost cat se poate de real. Un coleg de munca ce a trecut prin zona a vazut si el ozn-ul . DUPA ce a trecut cu masina de zona respectiva i s-a aprins in bord martorul de la alternator si a ramas si fara baterie la telefon deci ceva trebuie sa fi fost

  Răspunde
 • 30 iunie 2016 la 21:05
  Permalink

  Din alea 10 minute care a stat aia oprita acolo fotograful a reusit sa faca doar o poza(si mai e si pasionat)povestile astea spunetile la alt cineva

  Răspunde
  • 30 iunie 2016 la 22:49
   Permalink

   Poate are omul mai multe si vrea sa le vanda la unnpost de tv decat sa le ofere moka la edituri online

   Răspunde
 • 30 iunie 2016 la 21:02
  Permalink

  Si din alea 10 minute care a stat acolo fotograful a reusit sa faca numai o singura poza…..ma lasati cu povestile astea de gradinita si ala cu caruta rrb sa puna mana la ochi la cal k sa nu vada asa nu se mai speria :)))))))

  Răspunde
 • 30 iunie 2016 la 20:49
  Permalink

  Ce drona visati, au venit sa vada de ce nu a iesit asta de’i faceati voi campanie…Istrate. HA HA HA

  Răspunde
 • 30 iunie 2016 la 20:30
  Permalink

  Fix OZN uri mai lipseau din vaslui!!!!!!! Ma faceti sa rad ca prostul

  Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.