33 de vitezomani, în trei ore

La sfârșitul săptămânii, într-un interval de numai trei ore, polițiștii din Negrești au identificat în trafic 33 de conducători auto care au călcat peste măsură pedala de accelerație. Conducătorii auto au fost sancționați contravențional în conformitate cu prevederile OUG 195/2002 privind circulaţia pe drumurile publice.

Poliţişti rutieri și de ordine publică din cadrul Poliției orașului Negrești au desfăşurat duminică, pe DN 15 D  o acţiune pe linia respectării regimului legal de viteză, în scopul prevenirii evenimentelor rutiere şi, mai ales, pentru conştientizarea conducătorilor auto cu privire la riscurile la care se expun ca urmare a încălcării regulilor de circulaţie.

În cadrul acțiunii polițiștii au aplicat  63 de sancţiuni contravenţionale. Dintre acestea 33 de sancțiuni au fost pentru încălcarea regimului legal de viteză. De asemenea, polițiștii au reţinut în vederea suspendării 7 permise de conducere în vederea suspendării exercitării dreptului de a conduce autovehiculele pe drumurile publice.

Cele mai mari viteze înregistrate de aparatele radar au fost de 121 km/h şi 115 km/h, ambele pe raza localițății Rebricea. Celor doi conducători auto le-au fost reţinute permisele de conducere în vederea suspendării exercitării dreptului de a conduce autovehicule pe o perioadă de 90 zile.

 

„Pentru un trafic rutier mai sigur, pentru a evita victimizarea prin accidente de circulaţie, participanţii la trafic trebuie să respecte cu stricteţe semnificaţia indicatoarelor rutiere şi normele de circulaţie. Doar astfel puteţi proteja viaţa dvs., a celor dragi şi vieţile celorlalţi participaţi la trafic!”, avertizează polițiștii vasluieni.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.