Premii pentru Diana Maria Ursulescu şi Daria Petrina Creţu, la Festivalul “Luky kids” 2016

În data de 22-23 aprile 2016, în Sala Amfiteatru, din Parcul Multiplex Român, a avut loc a V-a ediţie a Festivalului de muzică uşoară pentru copii şi tineret “Luky kids”. La acest concurs şi-au dat întâlnire nu mai puţin de 150 copii. Juriul a fost format din nume importante în domeniul muziciii uşoare româneşti: Nicolae Caragea-compozitor, Viorel Gavrilă-compozitor, Liviu Manolache-actor şi organizatorul festivalului “Mamaia copiilor” şi interpreta de muzică uşoară Stela Enache. Festivalul a fost prezentat de cunoscutul actor şi om de televiziune, Ovidiu Cuncea.

Printre concurenţii care au trecut de preselecţii s-au aflat şi două eleve care se pregătesc la Palatul Copiilor: Diana Maria Ursulescu şi Daria Petrina Creţu. Şi de această dată, elevele pregătite la Cercul de muzică uşoară vocală şi instrumentală, coordonat de prof. Alin Bulboacă, au reuşit să impresioneze juriul obţinând două frumoase premii: Diana Ursulescu a câştigat Trofeul categoriei 8-9 ani, iar Daria Creţu a obţinut Premiul I la categoria 10-11 ani.

“Ţinând cont de numărul mare de concurenţi, dar şi de faptul că au fost copii foarte bine pregătiţi, sunt foarte fericit de rezultatele obţinute de aceşti doi copii minunaţi, care ne reprezintă cu cinste. Urmează alte concursuri în lunile mai şi iunie, ne pregătim în continuare. şi sper că şi de la competiţiile viitoare să ne întoarcem cu rezultate frumoase. Până atunci, îi invităm pe vasluieni, pe data de 2 mai, la recitalul pe care elevii de la Cercul de muzică uşoară vocală şi instrumentală îl vor susţine în Parcul Copou”, a spus prof. Alin Bulboacă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.