Voluntarii Asociației “Solidar”, alături de preşcolarii din Ghermăneşti

În cadrul unei campanii umanitare, organizate de voluntarii Asociației “Solidar” Vaslui,  cu ocazia Zilei Internaționale a Copilului, preșcolarii de la cele trei grădinițe din comuna Ghermănești au primit dulciuri, jucării și rechizite.

În ultima zi a lunii mai, voluntarii Asociației “Solidar” Vaslui au mers cu daruri la micuții din comuna Ghermănești, în cadrul campaniei inițiate cu ocazia Zilei Internaționale a Copilului.
“Popasul s-a făcut la grădinițele din satele Ghermănești, Drânceni și Râșești. A fost cea mai amplă acțiune din acest an, asta pentru că și numărul copiilor a fost mai mare – peste 90. Voluntarii noștri au fost primiți cu foarte multă căldură de autoritățile publice locale, respectiv de domnul primar Gelu Pecheanu, de cadrele didactice și de preotul paroh Sorin Abărgăoniței. Împreună am reușit să oferim clipe de maximă bucurie copiilor. Am împărțit sucuri, baloane colorate, rechizite, jocuri, mingi, păpuși, plușuri, multe bomboane, seturi de mașinuțe mai mari și mai mici, un castel cu prințese și multe altele, iar din partea primăriei fiecare copil a primit o sacoșă cu dulciuri. S-a dansat, s-a cântat, s-au făcut poze, s-a transmis multă bucurie și multă voie bună!”, se arată într-un comunicat al ONG-ului vasluian.
“Jucăriile vor rămâne în dotarea grădinițelor pentru ca toți copiii să găsească acolo jucării la care, poate, doar au visat. Mulțumim mult donatorilor din Huși, Vaslui, Suceava, Milano și Torino! Evidențiem aportul deosebit al doamnei Daniela Truscan, de la Suceava, și al doamnei Tatiana Ghiur, de la Torino! Tuturor vă dorim multă sănătate, bucurii și fericire pe măsura sufletului mare pe care îl aveți! Așteptăm și alți voluntari sau donatori care să ni se alăture!”, a declarat Laura Parfene, coordonatoarea acțiunii umanitare de la Ghermănești.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.