“Zilele Toamnei” ȋn comuna Băcani

Duminică, 25 septembrie, ȋn comuna Băcani a avut loc cea de a patra ediţie a sărbătorii “Zilele Toamnei”.  În cadrul evenimentului, care a fost organizat de Primăria comunei Băcani, cu sprijinul Casei de Ajutor Reciproc a Pensionarilor (CARP) „Elena Cuza” din Bȋrlad, au fost aniversate şi cuplurile care au ȋmplinit cinci decenii de la căsătorie.

Cu prilejul „Nunţii de aur”, ȋn Parcul Comunal Băcani a fost oficiat un serviciu religios ȋn onoarea cuplurilor sărbătorite, la finalul căruia prefectul Daniel Olteanu, participant la manifestare,  le-a adresat tuturor felicitări şi le-a oferit buchete de flori.

„Este o mare bucurie pentru mine să vă cunosc şi sunt onorat să vă fiu alături ȋn aceste momente speciale. Vă felicit din tot sufletul pentru că, ȋn vremurile ȋn care trăim, găsim mai rar exemple de ȋnţelegere şi de convieţuire ȋndelungată, cum sunteţi dumneavoastră. Vă doresc multă sănătate, viaţă lungă ȋmpreună şi să aveţi parte de tot ce e mai bun şi mai frumos, alături de copii şi de nepoţi!”, le-a transmis prefectul judeţului Vaslui cuplurilor sărbătorite.

Primarul comunei Băcani, Vasile Stoica, şi preşedintele CARP Bȋrlad, Nicolaie Mihai, au acordat diplome de onoare celor care au aniversat jumătate de secol de căsnicie.

Desigur, în cadrul acţiunii a avut loc şi un spectacol, unde „cap de afiş” a fost cunoscuta interpretă de muzică populară Laura Lavric.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.