”Vino să împodobim împreună bradul generozității!”- acțiune inedită a Asociației Empatic Vaslui

Sâmbătă, 10 decembrie, între orele 11.00-14.00, reprezentanții Asociației Empatic organizează o acțiune de colectă de donații pentru copii și bătrâni din mediul rural mai puțin obișnuită: vasluienii sunt invitați nu numai să doneze, ci și să vină în Parcul independenței (din fața IPJ Vaslui) cu câte un glob personalizat care va fi agățat într-un brad al generozității, al faptelor bune. Organizatorii și-au propus ca acțiunea să se transforme într-o sărbătoare a bucuriei de a dărui și celor la care Moș Crăciun ajunge mai rar sau deloc, astfel încât de la manifestare nu va lipsi muzica și voia bună.

În perioada 10 noiembrie-10 decembrie , Asociatia Empatic Vaslui derulează campania umanitară ”Fii și tu un Moș Crăciun! Pune într-o cutie un strop de bucurie” ai cărei beneficiari sunt copii și bătrâni din mediul rural, anul acesta fiind vizați aproximativ 150 de persoane din comuna Gherghești și, în funcție de donațiile primite, precum și alții din comunele apropiate: Iana și Ivănești.

”Este cea de-a treia ediție a acestei campanii, dar anul acesta ne-am gândit să încheiem campania într-un mod în care să putem oferi bucurie și celor care donează. Am obținut sprijinul Primăriei Vaslui, astfel încât sâmbătă să putem împodobi un brad al faptelor bune. Practic, pentru fiecare om sau societate care face o donație în cadrul acestei campanii vom pune câte un glob în brad. Am cerut donatorilor să vină cu câte un glob sau o decorațiune personalizată, am pregătit și noi decorațiuni pentru cei care au făcut donații în contul Asociației. Atmosfera va fi întregită de muzică specifică acestei perioade. Ni s-au alăturat în demersul nostru elevii Școlii de muzică DOMISONG Vaslui, coordonați de prof. Carmen Trufia și sperăm ca numărul celor care vor veni alături de noi să cânte, să danseze, să doneze și să împodobească bradul, va fi cât mai mare.
Înființată cu trei ani în urmă, Asociația Empatic Vaslui are ca scop principal susținerea persoanelor vulnerabile și promovarea educației.Cei care vor să ajute și nu au timp să ne fie alături, pot face donații în contul Asociația Empatic Vaslui: RO18RNCB0259167649. ”, ne-au precizat reprezentanții Asociației Empatic Vaslui.