Viceprimarul comunei Drânceni, ar fi fost vaccinat doar pe hârtie! Polițiștii au deschis o anchetă

Noi detalii ies la iveală în cazul viceprimarului comunei Drânceni din județul Vaslui! Lucian Lăcătușu a murit de Covid-19 seara trecută, iar cauza morții lui a fost intens dezbătută. Mai mult, polițiștii vasluieni au deschis o anchetă în acest sens.

Lucian Lăcătușu a murit joi noapte din cauza infecţiei cu noul coronavirus. În primă fază, viceprimarul a declarat că este vaccinat, ba chiar a prezentat și actele care să ateste acest lucru. Doar că în momentul în care a început să se simtă din ce în ce mai rău le-a recunoscut medicilor faptul că nu este imunizat.

Imediat cum s-a aflat că deținea acte false în privința vaccinării, reprezentanții IPJ Vaslui au transmis un comunicat de presă prin care au anunțat că au deschis o anchetă în acest caz. Mai mult decât atât şi familia a recunoscut faprtul că bărbatul nu avea vaccinul anti-covid făcut.

Cadrele medicale au făcut tot ce a fost posibil pentru a-l salva, însă fără rezultat. Se pare că, acesta a stat mai multe zile acasă şi a încercat să se trateze singur, lucru care i-a agravat şi mai mult starea de sănătate.

„A ajuns la spital foarte târziu. Avea o afectare pulmonară de 70%. S-a făcut tot ce este omenește posibil. Pentru că nu am mai avut niciun pacient vaccinat care să aibă o asemenea evoluție a bolii, am avut dubii dacă este sau nu vaccinat. Rudele au fost întrebate dacă este sau nu vaccinat și, într-un final, au declarat că, de fapt, nu era vaccinat”, au declarat, pentru Libertatea, surse medicale din cadrul Spitalulului Județean Vaslui.