Vasluian de 20 de ani, surprins băut în trafic

În cursul zilei de azi, polițiștii au oprit în trafic un autoturism condus de un tânăr , de 20 de ani, cu domiciliul în municipiul  Vaslui care se deplasa  pe str. Ana Ipatescu, din municipiul Vaslui. În urma controlului efectuat s-a constatat faptul că acesta emana halenă alcoolică. A fost testat cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind de 0,47 mg/l alcool pur în aerul expirat.
În cauză s-a întocmit dosar de cercetare penala pentru infracțiunea de conducerea unui  vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe.

Identificarea tânărului a fost făcută în cadrul unei acţiuni tematice, desfăşurate de Polițiștii Serviciului Rutier Vaslui, în perioada 22-23 iulie, în cadrul căreia s-a acţionat pe linia depistării, identificării și tragerii la răspundere a conducătorilor auto care conduc sub influența băuturilor alcoolice

 În urma acţiunii, poliţiştii au aplicat 12 de sancţiuni contravenţionale participanților la trafic care nu au respectat normele rutiere, în valoare totală de 7000 lei.

Totodată, au fost efectuate 200 de testări cu aparatul alcooltest, au fost reținute 3 permise de conducere pentru conducere sub influența băuturilor alcoolice, au fost reținute 2 certificate de înmatriculare și au fost constatate 3 infracțiuni la regimul circulației.

 

 

 

 

 

One thought on “Vasluian de 20 de ani, surprins băut în trafic

  • 23 iulie 2017 la 21:10
    Permalink

    Daca acest articol era scris de cei de la Vremea Noua se numea “toti vasluienii conduc beti”😂

    Am scris pe blog despre asta.

    Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.