Un tânăr de 27 de ani a dat foc casei părinților

Un tânăr de 27 de ani din Tutova a incendiat casa părinților săi după o ceară. Tânărul a stropit cu benzină bunurile aflate în locuință, după care le-a dat foc. Deși pompierii au făcut tot posibilul să salveze imobilul, casa a fost degradată de foc în proporție de peste 80%.

“Detașamentul de pompieri Bârlad a intervenit cu două autospeciale de stingere cu apă și echipaje specializate pentru limitarea și lichidarea unui incendiu produs într-o locuință din localitatea Tutova, comuna Tutova.
La sosirea pompierilor, incendiul se manifesta prin ardere generalizată și exista riscul de propagare la alte vecinătăţi. Proprietarii locuinței se autoevacuaseră, astfel că nu au suferit arsuri și nici nu s-au intoxicat. După a o oră și jumătate, incendiul a fost lichidat, acoperișul, pereții și bunurile din locuință fiind degradate în proporție de peste 80%.
Cauza probabilă de izbucnire a incendiului a fost acțiunea intenționată (un bărbat în vârstă de 27 ani, fiul proprietarilor a stropit cu un lichid combustibil bunurile din casă, după care le-a dat foc).” a declarat Marius Stanciu, purtător de cuvânt al ISU Vaslui

One thought on “Un tânăr de 27 de ani a dat foc casei părinților

Comentariile sunt închise.