Un tânăr de 22 de ani și-a pierdut viața, într-un tragic accident rutier

În cursul acestei nopți, un tânăr de 22 de ani din Vaslui și-a pierdut viața, într-un tragic accident rutier, petrecut pe raza comunei Văleni. Din primele informații, se pare că tânărul a pierdut controlul volanului și a intrat cu viteză într-un camion care venea din sens opus. Abia după o oră pompierii vasluieni au reușit să scoată trupul tânărului din mașina strivită, echipajul medical sosit la fața locului nemaiputând să facă numic pentru a-i salva viața.

”În această noapte, începând cu ora 03:00, Detașamentul de pompieri Vaslui a intervenit cu două autospeciale echipate cu module pentru descarcerare, o ambulanță SMURD tip C1 (Terapie Intensivă Mobilă) și echipaje specializate, la un accident rutier produs pe DN24, pe raza localității Văleni, comuna Văleni. În accident au fost implicate două autovehicule și două persoane. Conducătorul unui autoturism a pierdut controlul volanului și a izbit un autovehicul de mare tonaj, autovehicul care venea din sens opus.
La sosirea echipajelor de intervenție, a fost găsită o persoană de sex masculin, în vârstă de aproximativ 22 ani, încarcerată într-un autoturism. Medicul de pe ambulanța TIM a stabilit că victima prezenta leziuni incompatibile cu viața. Operațiunea de extragere a victimei dintre fiarele contorsionate ale autoturismului a durat aproximativ o oră”, a precizat Marius Stanciu, purtător de cuvânt al ISU Vaslui.
Circumstanțele producerii acestui accident rutier, precum și cauzele decesului sunt cercetate de lucrătorii instituțiilor abilitate în acest sens.