Un tânăr a ajuns în stare gravă la spital, după ce a căzut de pe acoperișul unei școli din Huși

Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) „Podul Înalt” Vaslui a anunţat că echipajul ambulanţei SMURD tip B2 (EPA) a intervenit pentru acordarea primului ajutor medical unui bărbat care a căzut de la o înălţime de aproximativ nouă metri, de pe acoperişul Şcolii “Sfânta Ecaterina” din municipiul Huşi. Accidentul a avut loc în seara zilei de miercuri.

„La sosirea echipajului de intervenţie, victima în vârstă de aproximativ 24 ani se afla în stare de semiconştienţă şi prezenta multiple traumatisme şi fracturi deschise. Victima lucra la acoperişului clădirii”, a arătat ISU Vaslui.

Tânărul a fost transportat la Spitalul Municipal „Dimitrie Castroian” din Huşi, fiind diagnosticat cu fracturi deschise la picioare, traumatisme ale mâinii stângi şi ale muşchilor. Ulterior, el a fost dus la o unitate medicală de specialitate din judeţul Iaşi, deoarece exista posibilitatea să fi suferit traumatisme ale organelor interne.

Cercetările privind cauza şi circumstanţele producerii acestui accident sunt cercetate de instituţiile abilitate în acest sens.