Un grup de tinere din Vaslui și Huși, ”mesagerii” lui Moș Nicolae în două grădinițe din județ

Un grup de tineri din Vaslui și Huși (Bunescu Adnana, Nechifor Cristina , Stan Roxana, Surdu Carmen, Nafornita Andrei, Palcu Teofil,  Filip Codruț),s-au transformat, pentru o zi, în ”mesageri” ai Moșului Nicolae!

Cu ajutorul educatoarelor de la grădinițele din satele Solești și Chersăcosu, comuna  Stănilești, au aflat din timp care sunt dorințele celor 43 de preșcolari de la grupele mici și au făcut tot posibilul să le îndeplinească.  

Iar dorințele nu au fost nici prea mari, nici foarte multe: marea majoritate a fetițelor și-au dorit păpuși, în timp ce băieții au visat la căte o mașină sau un trenuleț. Desigur, din ”desaga Moșului” nu puteau să lipsească dulciurile. Cei mici au primit darurile cu încântare și i-au răsplătit pe mesageri  cu câteva cântecele și versuri.

”A fost emoționant să vedem bucuria acestor copii, în rândul cărora există și copii cărora părinții nu le pot oferi mare lucru de Sărbători. Toți copiii pe care i-am văzut astăzi sunt minunați, iar faptul că am putut să le oferim jucăria dorită, încântarea cu care au primit darurile noastre,  ne-au răsplătit pe deplin”, ne-a spus Adnana Bunescu, inițiatoarea acestui demers.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.