Un bărbat din Bârlad a incendiat casa părinţilor

În urma unui confilct cu tatăl şi pe fondul consumului de alcool, un bărbat de 28 de ani, din Bârlad, a dat foc casei părinţilor. Incidentul s-a petrecut duminică seara, la ora  2114, un vecin anunţând la 112,  în dispeceratul comun ISU- SAJ,  producerea unui incendiu la o casă particulară,  de pe strada cpt. Grigore Ignat,  din municipiul Bârlad.

La faţa locului s-au deplasat două autospeciale de lucru cu apă şi spumă de capacitate mărită şi 11 subofițeri, din cadrul Detaşamentului  de Pompieri Bârlad. La sosirea echipajelor profesioniste de intervenţie, incendiul se manifesta cu flacără deschisă în camera de zi a locuinței,  existând pericol de propagare a flăcărilor la toată clădirea, formată din patru încăperi.

„Concomitent cu operațiunile specifice de localizare şi lichidare a incendiului, pompierii au acționat şi pentru limitarea propagării acestuia la vecinătăți, reuşindu-se în final salvarea locuinței.  În incendiu au ars bunurile din camera în care s-a inițiat incendiul: un geam de termopan, o uşă din PVC, un pat, un dulap, diverse textile şi documente personale. Din cercetările efectuate la fața locului, se pare că incendiul a fost generat în mod intenționat de către fiul proprietarului, în vârstă de 28 de ani”, a precizat cpt. Petru Iftene, purtător de cuvânt la ISU Vaslui.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.