Un autocamion încărcat cu nisip s-a răsturnat , blocând ambele sensuri de circulație, între Vaslui și Bârlad

Inspectoratul pentru Situații de urgență (ISU) Vaslui a interventit în această dimineață cu o autospecială pentru descarcerare și o ambulanță tip B2 (EPA), pe DE 581, la aproximativ 5 km de Crasna, în zona 7 Case, la un accident rutier în în care este implicat un autovehicul de mare tonaj. Un autocamion încărcat cu nisip s-a răsturnat , blocând ambele sensuri de circulație. Din primele informații șoferul este ranit, iar după acordarea primului ajutor medical va fi transportat la spital.

La sosirea echipajelor de intervenție, la fața locului a fost găsit un autovehicul încărcat cu nisip, răsturnat perpendicular pe DE 581, șoferul fiind rănit. După acordarea primului ajutor medical, conducătorul autovehiculului a fost transportat la Spitalul Județean de Urgență Vaslui, acesta fiind diagnosticat cu traumatisme cranio faciale și toraco abdominale.
Au fost asigurate măsurile PSI la fața locului, iar în acest moment, ISU Vaslui acționează cu două autospeciale, dintre care una pentru descarcerare grea, pentru a deschide traficul rutier cel puțin pe un sens.
Au fost aduse mai multe buldoexcavatoare pentru a îndepărta nisipul de pe șosea. De asemenea, este așteptată o automacara de mare capacitate pentru a putea ridica și repune autocamionul pe șosea. Intervenția este una dificilă și de durată.

La ora 9:50 a fost deschisă circulația pe unul dintre sensurile de mers.