Trofeul ediției 52 a Festivalului ”Constelația Necunoscută” a ajuns la Botoșani

În perioada 22-23 septembrie, Casa de Cultură a Sindicatelor “Constantin Tănase” din Vaslui a organizat cea de-a 52-a ediţie a Festivalului – concurs internaţional de muzică uşoară “CONSTELAŢIA NECUNOSCUTĂ”.

Au fost două zile pline, de spectacole-concurs susţinute de copii şi tineri talentaţi din  Vaslui, Iași, Piatra Neamț , Tecuci, Botoșani, Suceava, Pașcani, Galați, Călărași, Târgul Neamț, dar și din  Republica Moldova şi Ucraina.

Componența juriului pentru această ediție a festivalului a inclus personalități notabile din lumea artistică, compozitori, profesori de canto, producatori Radio si soliști de muzica, presedintele juriului fiind Viorel Gavrila- compozitor, dirijor, membru al Uniunii Compozitorilor si Muzicologilor din Romania.

Marele Trofeu al festivalului a fost obținut de Mariuca Stan-Muraru, o concurentă de 12 ani, care a cucerit inimile juriului și ale publicului cu performanța artistică uimitoare a melodiei “And I Am Telling You I’m Not Going”, o creație muzicală extrem de dificilă, lansată în anul 2006 de Jennifer Hudson. Lista completă a concurenților care au primit trofee și premii, pe fiecare categorie de vârstă, în galeria foto.

”Multumim concurentilor care au participat, parintilor si profesorilor prezenti, deasemeni juriului care a fost impartial si au acordat premii meritorii. Multumim Primăriei Vaslui, partenerul nostru în organizare, iar pentru transmisie, Radio Iasi. Totodată, mulțumirile noastre se îndreaptă către toți cei care de noi, voluntareilor și, nu in ultimu rând, colegilor mei din Casa de Cultura Vaslui. Numărul concurenților, calitatea interpretărilor și reacțiile participanților ne fac să credem că am avut și de data aceasta o editie reușita. Mult succes tuturor copiilor, tinerilor și profesorilor și sper să ne vedem și la anul, la următoarea ediție, într-un număr și mai mare”, a spus Ionel Bordeianu, directorul Casei de Cultură ”Constantin Tănase” Vaslui