TIR răsturnat, lovit în plin de un autoturism

În această dimineață a avut loc un accident rutier în care au fost implicate un TIR și un autoturism. Șoferul autovehiculului a rămas încarcerat. 

Accidentul s-a produs la ieșirea din municipiul Bârlad (aproximativ un kilometru) pe DJ 243, spre Pogana.
La fața locului au fost găsite două autovehicule implicate în accident. Un TIR s-a răsturnat perpendicular pe DJ 243, a blocat drumul, iar un autoturism marca FIAT a intrat în autovehiculul pentru transport de mare tonaj.
Șoferul autoturismului era încarcerat, iar soția acestuia a suferit un atac de panică. S-a acționat pentru descarcerarea șoferului autoturismului, acesta fiind scos în viață, dar cu multiple traumatisme. Victima accidentului, un tânăr în vârstă de aproximativ 18 ani a fost transportată în stare de conștiență la Compartimentul de Primiri Urgențe (CPU) a Spitalului Municipal “Elena Beldiman” Bârlad de către un echipaj tip C aparținând SAJ Vaslui, substația Bârlad. Femeia care a suferit atacul de panică a primit îngrijiri medicale de la echipajul de pe ambulanța tip B2 (EPA) aparținând Detașamentului de Pompieri Bârlad, după care a fost transportată la CPU Bârlad. Șoferul TIR-ului a suferit ușoare contuzii și a refuzat transportul la o unitate medicală.