Patru oameni au ajuns la spital în urma unui accident rutier

Detașamentul de pompieri Bârlad a intervenit în această dimineață cu o autospecială de stingere și modul pentru descarcerare, precum și o ambulanță tip B2 (EPA), la un accident rutier produs pe DJ 244I între Murgeni și Sărățeni.

La locul intervenției au fost deplasate o autospecială cu apă și spumă și modul pentru descarcerare, o ambulanță cu echipaj de prim ajutor (EPA) și două ambulanțe aparținând Serviciului de Ambulanță Județean (SAJ).
La fața locului au fost găsite două autoturisme implicate în accident și șase persoane implicate, dintre care patru au avut nevoie de îngrijiri medicale. Cele patru victime au fost transportate la Compartimentul Primiri Urgențe (CPU) Bârlad fiind diagnosticate cu traumatisme cranio faciale, traumatisme toraco abdominale și policontuzii ale membrelor inferioare. Traficul rutier în zonă a fost blocat aproximativ 45 minute. După asigurarea măsurilor PSI, acordarea îngrijirilor medicale, transportul victimelor la spital și degajarea carosabilului, traficul în zonă a fost reluat.