Senatoarea PSD Gabriela Creţu, Moş Crăciun pentru familii din Schineni, Sărățeni, Cârja și Murgeni.

Sfintele Sărbători ale Crăciunului reprezintă un moment în care oamenii doresc să  fie mai aproape de semenii lor, să aducă un strop de fericire şi în sufletul celor cu care viaţa nu a fost foarte darnică. Potrivit acestei credinţe, senatorul PSD de Vaslui, Gabriela Creţu a ales să facă o bucurie unor familii de pe Valea Prutului, răspunzând astfel, cu drag, unei solicitări făcute de un voluntar al Asociaţiei „Star of Hope” Astfel,  Gabriela Crețu l-a ajutat pe Moș Crăciun să ducă darurile la copii şi bătrâni din Schineni, Sărățeni, Cârja și Murgeni. Iar acestea nu au fost deloc puţine , conţinând şi alimentele şi dulciurile necesare unei mese îmbelşugate de Sărbători. 

Zâmbetele de fericire de pe chipurile copiilor sau ale bătrânilor au fost un semn clar că mesagerii Moşului au reușit să le facă sărbătorile mai împlinite!

„Societatea în care trăim este nedreaptă. Inegalitățile între oameni sunt strigătoare la cer. Unii au tot, alții nimic. Crăciunul însă, trebuie sa fie bucuros pentru fiecare; pentru cât mai mulți, măcar. Scopul nostru este să aducem zâmbete pe chipuri în aceste zile de sărbătoare. Fiecare poate să o facă! Ca să schimbăm în bine societatea, trebuie să învățăm solidaritatea; și să o practicăm. Eu am primit deja darul de la Mos Craciun, semn că am fost cuminte. Este bucuria de a vedea că există tineri implicați, cu suflet frumos, care vor să ajute pe cel în nevoie, chiar dacă ei înșiși nu au decât inimă mare și nimic altceva. Anul acesta am fost în zona Murgeni datorită unui asemenea tânăr. Se numește Alexandru Bucur. Cum să nu-l sprijini să-și împlinească visul, când visul lui era să bucure niste familii fără posibilități?!” , ne-a spus senatoare Gabriela Crețu.