Seminar de pregătire și informare, organizat de CCIA Vaslui și CECCAR Filiala Vaslui

Miercuri, 15 februarie, începând cu ora 11.00 , în cadrul acțiunilor de pregătire și informare financiarăCamera de ComerțIndustrie și  Agricultură Vaslui, în colaborare cu CECCAR Filiala Vaslui și Banca Națională a României organizează un seminar de informare, cu tema  ”Rolul Băncii Naționale a României în elaborarea balanței de plăți și a poziției investiționale internaționale a României. Obligații de raportare ale persoanelor juridice publice și private”. Concret se are în vedere importanța cunoașterii informațiilor în legătură cu raportarea transmisă către BNR și colaborarea directă cu aceasta.
 Teme abordate
1. Rolul Băncii Naționale a României în elaborarea balanței de plăți și a poziției investiționale internaționale a României. Obligații de raportare ale persoanelor juridice publice și private.
2. BNR – proiect companii start-up.
Pe lângă aceste teme, experții Băncii Naționale a României, CECCAR, ANAF și INS Vaslui vor răspunde și la problemele punctuale aduse în discuție de către participanți.

Participarea este gratuită pentru toți cei care consideră că seminarul se pliază pe nevoile societății

La evenimentul care va avea loc in data de la Camera de Comerț Vaslui, vor participa reprezentanti ai Băncii Naționale, de la Direcțiile Statistică și Stabilitate Financiară,  precum  și agenți economici membri ai CECCAR Vaslui.