Scandalagiu din Perieni, reţinut de poliţişti

Un tânăr, în vârstă de 21 de ani, din comuna Perieni, autor al mai multor infracțiuni cu violență, a fost reținut de polițiști. Pe numele lui, Parchetul de pe lângă Judecătoria Bârlad a dispus măsura controlului judiciar pentru o perioadă de 60 de zile.

În luna decembrie 2016, în timp ce se afla la un bal organizat pe raza comunei Perieni, tânărul a provocat scandal și a lovit un bărbat de 45 de ani, din aceeași localitate. În luna februarie a.c., acesta s-a întâlnit pe drumul sătesc din comuna Perieni cu un consătean în vârstă de 19 ani, iar în urma unui conflict spontan l-a lovit pe acesta. O lună mai târziu, între cei doi a avut loc un alt conflict tot pe drumul public, tânărul de 21 de ani lovindu-l din nou pe tânărul de 19 ani.

De asemenea, în luna martie a.c., tânărul a provocat scandal în timp ce se afla pe raza comunei Perieni. În acest timp a adresat amenințări administratorului unui local din comună, a distrus un geam de la o mașină și a lovit un alt bărbat, tulburând ordinea și liniștea publică.

Polițiștii Secției 3 Poliție Rurală Bârlad și Postului de Poliție Perieni au efectuat cercetări şi au probat activitatea infracțională a tănărului, pe care l-au reținut pentru o perioadă de 24 de ore. Tânărul a fost prezentat la Parchetul de pe lângă Judecătoria Bârlad cu propunerea de dispunere a unei măsuri preventive.

Față de acesta a fost dispusă măsura controlului judiciar pe o perioadă de 60 de zile.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.