Șapte autovehicule, vandalizate de tineri cu vârsta de 15 și 16 ani

Polițiști din cadrul Poliției orașului Murgeni au identificat patru tineri cu vârste de 15 și 16 ani, care au distrus anvelopele mai multor autovehicule. Pe numele acestora a fost întocmit dosar de cercetare penală.

 În luna noiembrie, la Poliția orașului Murgeni au fost primite 7 sesizări de la persoane din orașul Murgeni care au afirmat că le-au fost distruse, prin tăiere, anvelopele de la autoturisme.

Polițiști de investigații criminale din cadrul Poliției orașului Murgeni au efectuat cercetări și au stabilit faptul că în noaptea de 19/20 noiembrie au fost distruse prin tăiere 9 anvelope de la șapte autovehicule parcate de proprietari în fața imobilelor în care locuiesc. Prin comiterea faptelor a fost creat un prejudiciu de aproximativ 2.000 de lei.

În urma investigațiilor efectuate, polițiștii au identificat persoanele bănuite de comiterea acestor fapte ca fiind patru tineri, cu vârste de 15 și 16 ani, din orașul Murgeni. Față de aceștia sunt continuate cercetările, pe numele lor fiind întocmit dosar de cercetare penală pentru săvârșirea infracțiunilor de distrugere.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.