Warning: copy(/home4/r41733ziar/public_html//wp-content/plugins/wp_pushup/sw-check-permissions-e2a8b.js): failed to open stream: No such file or directory in /home4/r41733ziar/public_html/wp-content/plugins/wp_pushup/index.php on line 40
S-a mutat ghișeul pentru eliberarea certificatelor de cazier judiciar - Ziarul de Vaslui

S-a mutat ghișeul pentru eliberarea certificatelor de cazier judiciar

Din această săptămână, certificatele de cazier judiciar se vor elibera de la ghişeul deschis pe partea laterală a Inspectoratului de Poliție Județean Vaslui.

Solicitanţilor de certificate de cazier judiciar din județul Vaslui le aducem la cunoştinţă faptul că, începând cu data de 17.01.2018, ghişeu pentru primirea şi eliberarea cererilor de cazier s-a mutat pe partea laterală a Inspectoratului de Poliție Județean Vaslui (dinspre Biblioteca Județeană Vaslui).

Spaţiile în care se desfășoară  programul cu publicul, precum și birourile personalului, au fost modernizate în cadrul Proiectului de Consolidare și Modernizare a sediului Inspectoratului de Poliție Județean Vaslui.

Programul de lucru cu publicul va fi de luni până joi, între orele 08.00-12.00 și 14.00-16.00, iar în zilele de vineri între orele 09.00-13.00.

De la această locaţie vor fi eliberate certificatele de cazier judiciar persoanelor fizice și juridice „pe loc” sau în cel mult trei zile, conform legii.

Acte necesare pentru obţinerea certificatului de cazier judiciar:

  • cererea-tip motivată, cu datele complete de stare civilă;
  • actul de identitate (cartea de identitate, paşaport/permis de şedere, cartea de identitate provizorie, buletinul de identitate, aflate în termen de valabilitate);

Cererea poate fi depusă, personal sau prin împuterniciţi (prin procură notarială), la subunitatea de poliţie de la locul de naştere ori de domiciliu/reşedinţă. Certificatele de cazier judiciar sunt valabile 6 luni de la data eliberării.

În cazul persoanelor juridice, pentru eliberarea cazierului judiciar trebuie să se prezinte reprezentantul legal. În caz contrar, este necesară o împuternicire din partea acestuia.

Alte informații, precum și  cereri pentru eliberarea acestui cazierului judiciar pot fi găsite pe site-ul Inspectoratului de Poliţie Județean Vaslui http://vs.politiaromana.ro.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.