Reţinut de poliţişti, eliberat de judecător

Polițiștii din cadrul Poliției municipiului Huși au reținut un bărbat, de 31 de ani, care este cercetat pentru comiterea a șapte  infracțiuni pe raza municipiului Huși și a comunei Stănilești. Acesta a fost prezentat la Parchetul de pe lângă Judecătoria Huși, cu propunerea de arestare preventivă, dar aici s-a dispus cercetarea bărbatului în stare de libertate.

Polițiștii Biroului de Investigații Criminale Huși efectuează cercetări într-un dosar penal întocmit pe numele lui C. Mihai, de 31 de ani, din municipiul Huși. Acesta este bănuit de comiterea a două infracțiuni de distrugere, trei infracțiuni de lovire sau alte violențe, o infracțiune de furt calificat și o infracțiune de violare de domiciliu, fapte comise în perioada ianuarie – octombrie , pe raza municipiului Huși și a comunei Stănilești.

Din cercetările efectuate de polițiști a rezultat faptul că, în luna ianuarie a acestui an, C. Mihai a provocat distrugeri la un autoturism aparținând unui tânăr, în vârstă de 30 de ani, din comuna Drânceni. Între C. Mihai și familia tânărului există neînțelegeri pe fondul unor datorii neachitate.O lună mai târziu, între cele două persoane a avut loc un alt conflict spontan, iar C. Mihai l-a lovit pe tânăr și i-a furat  telefonul mobil.

În luna septembrie, a avut loc un conflict spontan și între C. Mihai și tatăl tânărului, cei doi întâlnindu-se pe o stradă din municipiul Huși. Urmare a acestui conflict, bărbatul a fost lovit de către C.Mihai. În luna octombrie, în timp ce tânărul de 30 de ani se afla la o vulcanizare de pe raza municipiului Huși a fost lovit de către C. Mihai.

De asemenea, polițiștii au mai stabilit faptul că în luna august a acestui an, C.Mihai, pe fondul unui conflict mai vechi, a pătruns fără drept și în curtea unui bărbat din comuna Stănilești și i-a avariat autoturismul.

Polițiștii hușeni l-au reținut pe C.Mihai pentru o perioadă de 24 de ore, iar ulterior acesta a fost prezentat la Parchetul de pe lângă Judecătoria Huși cu propunerea de arestare preventivă. Judecătorul a dispus cercetarea bărbatului în stare de libertate.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.