Regal de muzică și culoare la Vaslui ( galerie foto)

Un regal de muzică și culoare a pregătit vasluienilor pentru acest sfârșit de săptămâna Primăria municipiului. Joi, 16 mai, de la ora 18.00, iubitorii de frumos s-au bucurat de  un spectacol de muzică folclorică susținut de Corala ARMONIA și de Orchestra  folclorică DIVERTIS, în Parcul Copou.

Săptămâna continuă cu un spectacolul de culoare. Încă de joi, expozanții și-au pregătit standurile pentru   vineri, 17 mai,  Centrul Civic al municipiului Vaslui  fiind inundată de splendoarea Serbării Florilor, manifestare ajunsă la ediția a IV-a. În acest an, în foaierul Casei de Cultură a Sindicatelor Vaslui sunt 8 expozanți, instituții publice din țară (Pitești, Ploiești, Iași, Galați, București, Bârlad, Huși și Vaslui), iar în Centrul Civic sunt prezenți peste 30 de producători și comercianți de plante ornamentale, flori, diferite soiuri de arbori, pomi fructiferi, răsaduri și plante suculente, dar și utilaje specifice grădinăritului. Serbarea Florilor poate fi admirată zilnic, în intervalul orar 09.00 – 19.00, în perioada 17 mai – 19 mai 2019.

Totodată, în data de 18 mai, de la ora 19.00 la ora 21.00, pe scena din Centrul Civic vor concerta artiștii Asociației MuzArt Vaslui, într-un concert festiv vocal-instrumental, sub îndrumarea prof. Beniamin Harii.