Raisa Enachi, deputat a AUR, semi-analfabetă în limba română, maestră în plagiat

COPY-PASTE! Ajunsă deputat peste noapte, “cunoscătoare” necontestată a problemelor din județ, moldoveanca parașutată de peste Prut în România, Raisa Enachi, aleasă deputat pe listele AUR din mărinimia vasluienilor, nu a fost în stare să-și scrie un mesaj propriu pe contul de socializare, dar s-a priceput de minune să îl copie cuvânt cu cuvânt.

Aceasta a postat dis-de-dimineață un mesaj prin care își arată “recunoștința veșnică strămoșilor noștri pentru România Mare!”, printr-un text copiat de pe o altă pagina de socializare, Lecția de istorie, mesaj postat de aceștia în urmă cu 5 ani. Și asta nu ar fi tot….

Raisa Enachi a intrat în atenția presei după ce a scris o postare pe Facebook cu greșeli gramaticale, aceasta ștergându-și ulterior contul. În 23 decembrie 2020, aceasta a scris pe Facebook, în timp ce participa la prima ședință a noului Parlament: „La cele 21 Comisii sau mai adaugat inca 3, care rees din cele existente, iarasi bani aruncati. Citu premier, AUR IMPOTRIVA!”. De atunci și până acum, aceasta a postat zeci de mesaje pe pagina sa, majoritatea copiate din alte surse.