Primarul comunei Șuletea, Ciprian Robert Tamaș: “fugiți cât puteți de PNL”

“Al doilea puț forat la 200 de metri adâncime, la Fedești! În timp ce alții fac politică, noi facem treabă!
Știți bine, dragii mei prieteni, că am fost ales primar pe listele PNL! Am susținut PNL încă din anul 2008, dar, acum, după atâta amar de timp, voi spune tuturor…fugiți cât puteți de PNL! Au doar interese personale, doar interese meschine, de afaceri!
Niciodată nu am cerut ceva pentru Ciprian Robert Tamaș! Mereu m-am zbătut doar pentru comuna noastră…ei mă dădeau afară pe ușă, iar eu intram pe geam!
Acum, cu toată încrederea, vă spun că cel mai mare rău pentru comuna noastră a fost partidul pe care l-am susținut cel mai mult…PNL!
Din tot sufletul vă rog să țineți cont de ceea ce vă spun acum, să ne susținem omul, să fim alături de cel care a răspuns mereu pozitiv la solicitările comunei noastre, să fim alături de deputatul nostru, Daniel Olteanu, să fim alături de ALDE!
Mulțumesc consilierilor locali, Dimitrie Placinta și Costel Ciobanu, mulțumesc tuturor fedeștenilor prezenți astăzi, la tubarea puțului! Sunteți minunați, dragilor, vă prețuiesc mult, promit tuturor că la începutul iernii veți avea apa în gospodăriile dumneavoastră!” a scris primarul comunei Șuletea, pe pagina sa de socializare.