Premii generoase ale Primăriei Dodeşti, la sfârşit de an şcolar

Un număr de 24 de copii din Dodeşti, elevi cu cele mai bune rezultate la învăţătură, au primit  la festivitatea de închidere a anului şcolar nu numai o diploma şi cărţile obişnuite în astfel de împrejurări, ci şi premii substanţiale în bani, oferite cu generozitate de primarul comunei, Loredana Cerbu.  

Astfel, au fost recompensaţi primii cinci copii din fiecare clasă din ciclul gimnazial, cu sume între 400 şi 200 lei, în funcţie de locul obţinut, dar au fost oferite şi patru premii speciale unor liceeni care au absolvit clasa a XII ca premianţi, participanţi la olimpiade naţionale. Este vorba de Emilian Simion şi Ligia Paraschiv, ambii elevi la Colegiul Naţional „Gheorghe Roşca Codreanu” din Bârlad, de Oana Paraschiv, absolventă a Liceului Liceul Pedagogic „Ioan Popescu” Bârlad şi de Roxana Sava, elevă a Liceului Teoretic “Emil Racoviţă” Vaslui.

“În campania electorală am făcut o promisiune, pe care astăzi am onorat-o, iar premiile acestea au la bază două motive…Copiii aceştia au muncit de-a lungul anului şi orice muncă merită recompensată. Este semnul nostru de preţuire pentru  ei, de apreciere a efortului depus de-a lungul anului şcolar. În al doilea rând, cred că  sunt copii care au potenţial, dar nu s-au străduit foarte mult. Poate premiile pe care le acordăm la sfărşit de an, pentru că le vom acorda şi în anii viitori, vor fi un motiv de ambiţie pentru ei.”, ne-a declarat Loredana Cerbu, primarul comunei Dodeşti.

Ea însăşi absolventă a trei facultăţi, tânăra primăriţă a comunei Dodeşti ne-a mai spus că îşi doreşte ca toţi copiii  din comună să conştientizeze care este rolul educaţiei, al învăţăturii, ca drum al succesului în viaţă, iar asigurarea unor condiţii bune pentru desfăşurarea procesului educativ în comună  este una din priorităţile stabilite încă de la începutul mandatului.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.