Final de an festiv la Grădiniţa nr.3 Vaslui (galerie foto)

Preşcolarii şi cadrele didactice de la Grădiniţa nr 3 Vaslui au marcat în mod festiv sfârşitul anului şcolar 2016-2017,  printr-o serbare susţinută pe scena Teatrului de Vară.  Evenimentul a fost deosebit mai ales pentru copiii din grupele mari, pentru care momentul a constituit şi ultima întâlnire cu grădiniţa. Cu acest prilej, sub ochii emoţionaţi ai părinţilor, au primit diplome şi cărţi.

Din grupa fluturaşilor sau a isteţilor, a puişorilor, piticilor sau a albinuţelor,  mămăruţelor sau a ursuleţilor, îmbrăcaţi în hăinuţe viu colorate sau în frumoase costume populare, copiii  Grădiniţei nr. 3 Vaslui au susţinut momente artistice care i-au încântat pe părinţii şi bunicii deveniţi spectatori.  “Mă bucur să văd cum colectivul grădiniţei noastre a înţeles că educaţia a dobîndit noi conotaţii date de schimbările fără precedent din toate domeniile vieţii sociale. Fără a nega importanţa educaţiei de tip curricular, cadrele de la grădiniţa noastră pun accent şi pe educaţia extracurriculară, adică cea realizată dincolo de procesul de învăţământ. Serbările şi activităţile susţinute cu diverse 0ocazii, de către copiii din grădiniţă, oglindesc cel mai relevant dinamica grădiniţei, implicarea ei înh viaţa comunităţii şi, nu în ultimul rând, ceea ce se învaţă în instituţia noastră. Sub semnul veseliei, exprimată poezie, cântec şi dans, de fiecare dată, organizarea unei serbări a fost şi va rămâne un moment unic pentru cea mai importantă investiţie a noastră, copilul!  ” a spus prof. Cristina Lefter, directorul Grădiniţei.

Puţin copleşiţi de atmosfera festivă, dar îndrumaţi de educatoare şi încurajaţi de părinţii din public, copii au cântat şi au dansat în aplauzele tuturor. Şi chiar dacă, pe ici-colo, au mai ratat câte una din mişcările dansurilor în grup,  nimeni nu a părut să fi observat ceva, astfel încât serbarea de sfârşit de an a fost perfectă. La final, educatoarele grupelor mari au strigat pentru ultima dată catalogul pentru cei care i-au îndrumat, care au primit “spre aducere aminte” câte o Diplomă de absolvire şi cărţi. “Vă dorim tuturor o vacanţă plăcută, iar celor care acum părăsesc grădiniţa, le dorim mult succes în tot ceea ce fac”, a transmis un ultim mesaj prof. Cristina Lefter.

 

One thought on “Final de an festiv la Grădiniţa nr.3 Vaslui (galerie foto)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.