Percheziții la hoții din locuințe

În urma a trei percheziții efectuate pe raza comunei Fălciu, polițiștii au recuperat mai multe bunuri provenite din infracțiuni de furt.

Polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală 5 Murgeni și Postului de Poliție Fălciu au desfășurat o acțiune pe raza comunei Fălciu pentru combaterea infracțiunilor la furt.

În baza mandatelor emise de Judecătoria Bârlad, polițiștii au efectuat trei percheziții domiciliare care au vizat probarea activității infracționale a unor persoane bănuite de comiterea de infracțiuni de furt.

Astfel, de la locuințele a trei bărbați, în vârstă de 18, 20 și respectiv 21 ani, polițiștii au fost ridicate bunuri provenite din infracțiuni de furt. Tinerii sunt cercetați pentru comiterea a 7 furturi în perioada octombrie – februarie 2016, pe timp de noapte. Din locuințe și anexe gospodărești au sustras materiale de construcție, obiecte de îmbrăcăminte și încălțăminte, un televizor, un plug, dar și alte bunuri, prejudiciul total fiind de aproximativ 4.500 lei.

Cei trei tineri sunt cercetați de polițiști și pentru comiterea unei infracțiuni de furt dintr-un magazin, în luna noiembrie 2015. Prejudiciul creat prin comiterea acestei fapte a fost de 800 lei.

La acțiune au participat și luptători de la acțiuni speciale din cadrul Inspectoratului de Poliție al Județului Vaslui și jandarmi din cadrul Inspectoratului Județean de Jandarmi Vaslui.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.