Pătuțuri și lenjerii de la Crucea Roșie pentru Spitalul Județean Vaslui

Crucea Rosie Romana, Procter&Gamble si PROFI au echipat 41 de maternitati de stat din Romania cu peste 80 de patuturi noi si 7.600 de lenjerii de pat, necesare pentru a oferi nou-nascutilor confortul de care au nevoie in primele zile de viata. Donatia face parte din campania ,,Hai sa daruim un nou inceput pentru un nou-nascut”.

,,Maternitatea este locul in care cei mici iau contact pentru prima data cu mediul extern, fiind un spatiu esential atat pentru starea lor de bine, cat si a mamelor. Astfel, intr-un efort colectiv, ne-am propus ca prin aceasta initiativa sa transformam mai multe sectii de nou-nascuti din tara intr-un loc mai bine echipat, care raspunde nevoilor acestora. Ne bucuram sa fim  alaturi de o initiativa atat de frumoasa, care ne-a invitat, pe fiecare din noi, la un exercitiu de solidaritate.” a declarat Ioan Silviu Lefter, director general Crucea Rosie Romana.

,,In cadrul acestui program, maternitatea Spitalului Judetean de Urgenta Vaslui, a fost dotata cu 6 patuturi speciale pentru nou nascuti si 264 cearsafuri. La nivelul Societatii Nationale de Cruce Rosie Romana se deruleaza mai multe programe sociale si educative care vin in sprijinul unitatilor medicale si a persoanelor fizice aflate in situatii de risc social.

Intotdeauna este loc pentru fapte bune, pentru a sprijini oamenii, de aceea invitam alaturi de noi (Crucea Rosie Vaslui) mai multi parteneri, oameni dedicati, cum ar fi voluntari si agenti economici”, Valeriu Caragata, Presedinte Crucea Rosie, Filiala Judeteana Vaslui.

,,Multumim pentru acest dar si va asiguram ca ne bucuram de orice initiativa care vine in sprijinul nostru, al activitatii medicale si al pacientilor nostri”, Ana Smaranda Rinder, managerul Spitalului Judetean de Urgenta Vaslui.

Societatea Nationala de Cruce Rosie din Romania este o organizatie umanitara membra a Miscarii Internationale de Cruce Rosie si Semiluna Rosie, auxiliara autoritatii publice si abilitata prin lege sa asigure asistenta umanitara in caz de dezastre si sa vina in sprijinul persoanelor vulnerabile.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.