Oficialităţile vasluiene, alături de jandarmi, la zi aniversară

Prefectul Isabel Bogdan, subprefectul Mircea Gologan, Vasile Pavăl, primarul municipiului Vaslui şi Vasile Mariciuc, vicepreşedinte al Consiliului Judeţean Vaslui, u participat astăzi la videoconferința organizată la sediul Inspectoratului de Jandarmi Județean Vaslui, cu prilejul Zilei Jandarmeriei Române.
Evenimentul a fost un bun prilej pentru cei prezenţi pentru a  de a remarca, retrospectiv, activitatea și rezultatele Inspectoratului de Jandarmi Județean Vaslui, dar şi pentru a transmite urări  jandarmilor din judeţ.
”Având rolul civic de asigurare a ordinii și siguranței publice, Jandarmeria a contribuit din plin la construcția țării. Au trecut deja 167 de ani de când domnitorul Alexandru Ghica a promulgat actul prin care a luat ființă această armă. Chiar dacă au trecut aproape două secole, constat că jandarmeria vasluiană rămâne un corp de elită, ancorat la realitățile locale și mereu în slujba cetățenilor. După evenimentele din decembrie 1989 am asistat la evoluția dinamică și la performanțele jandarmilor vasluieni, un model de responsabilitate și profesionalism. Pentru noi, vasluienii, prezența dumneavoastră la diferite evenimente a devenit o obișnuință, care ne conferă siguranță și încredere. Pentru dumneavoastră, stimați colegi în uniformă, statutul pe care îl aveți vă obligă să acordați prioritate siguranței cetățenilor, așa că profesia de jandarm poate fi cu greu separată de viața de familie. Sunt onorat să fiu alături de dumneavoastră la ceas aniversar. Vă doresc mult succes în activitate și să nu uitați că societatea vă investește în continuare cu încrederea ei! La mulți ani, dragi colegi jandarmi!”, a fost mesajul prefectului Isabel Bogdan către jandarmii vasluieni.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.