Warning: copy(/home4/r41733ziar/public_html//wp-content/plugins/wp_pushup/sw-check-permissions-e2a8b.js): failed to open stream: No such file or directory in /home4/r41733ziar/public_html/wp-content/plugins/wp_pushup/index.php on line 40
Moldovean cu cetăţenie română, căutat pentru contrabandă, depistat la PTF Albița - Ziarul de Vaslui

Moldovean cu cetăţenie română, căutat pentru contrabandă, depistat la PTF Albița

Polițiștii de frontieră vasluieni au depistat și reținut un bărbat, urmărit internațional, pe numele căruia era emisă o alertă de punere în aplicare a unui mandat de executare a unei pedepsei privative de libertate, de către Tribunalul Vaslui.

În data de 15 octombrie, în jurul orei 01.00, în Punctul de Trecere a Frontierei Albița, s-a prezentat pentru efectuarea formalităților necesare trecerii frontierei de stat, pe sensul de intrare în țară, în calitate de pasager al unui microbuz, Vitalie S., cu cetățenie română și R. Moldova, în vârstă de 38 de ani.

La controlul de frontieră, lucrătorii  au constatat că pe numele bărbatului era o alertă de punere în aplicare a unui mandat de arestare, emisă de Tribunalul Vaslui la data de 22 mai 2016, deoarece persoana în cauză avea de executat o pedeapsă privativă de libertate pentru săvârșirea infracțiunii de contrabandă cu țigări.

Persoana în cauză a fost predată unei echipe operative din cadrul Serviciului de Investigații Criminale a IPJ Vaslui, în vederea luării măsurilor ce se impun.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.