Membri ALDE, în frunte cu Daniel Olteanu, au donat jumătate din indemnizație pentru Spitalul din Bârlad

“Vreau să le mulțumesc încă o dată colegilor parlamentari din ALDE, care au răspuns afirmativ la rugămintea mea de a ajuta Spitalul Municipal de Urgență din Bârlad.

Președintele Călin Popescu Tăriceanu și colegii deputați Varujan Vosganian, Doru Oprișcan și Anton Anton au acceptat, fără să stea pe gânduri, să donăm jumătate din indemnizație pentru Spitalul din Bârlad.

Gestul lor e cu atât mai important pentru mine, fiindcă ar fi putut să-și îndrepte atenția, așa cum fac mulți în această perioadă, doar către unitățile medicale din orașele care înseamnă “acasă” pentru fiecare dintre ei.

Lupta pentru viață nu se poate câștiga cu mâinile goale, în spitale unde doctorii sunt nevoiți mereu să improvizeze și să facă economie de materiale sanitare, ca să poată trata mai mulți pacienți.

Sper să putem ajunge curând, cu toții, zilele în care sănătatea va fi privită, de către cei care au un loc la masa deciziilor, ca pe o PRIORITATE și va fi tratată ca atare.

Sper să putem ajunge curând, cu toții, zilele în care să nu ne mai punem încrederea doar în medici, ci și în aparatură și echipamente moderne, care înlesnesc vindecarea și care nu mai au voie să lipsească!

Într-o țară NORMALĂ, nu oamenii salvează spitale, ci spitalele (prin doctori și dotări) salvează oameni.

Din acest moment, le transmit colegilor mei că îi aștept oricând „acasă, în Bârlad”.” a postat deputatul Daniel Olteanu pe pagina sa de socializare.