Joi, Dulcinella deschide a doua cofetărie din Vaslui! (P)

Joi, 22 aprilie, Dulcinella mai face un popas în Vaslui și deschide al doilea atelier de cofetărie artizanală, pe str. Ștefan cel Mare, bl. 199, sc. A, parter!   Nu vor lipsi nici de această dată surprizele: oferte de nerefuzat și, drept invitat special, maestrul Ion Paladi!

”Vă anunțăm cu entuziasm că pe 22 aprilie 2021, ora 12.00 deschidem cea dea doua cofetărie Dulcinella  în orașul Vaslui, cu o abordare și o experiență mai bună, care o căpătăm la fiecare deschidere –  mai modern cu o gamă mai largă de produse marca Dulcinella, cu o vinotecă extinsă de vinuri și o diversitate de miere de albine – toate aduse din Republica Moldova! Ținând cont că suntem în Postul mare, la Dulcinella veți găsi o gamă largă de produse de post și vegane. Vă așteptăm la deschiderea magazinului din Vaslui, unde veți beneficia de reduceri de 30% la toată gama de produse Dulcinella”, spune Ion Paladi.Dulcinella — cea mai mare rețea de ateliere de cofetărie artizanală din R. Moldova în 2019 – este deja o prezență puternică în județele din Estul țării, magazinul al doilea din Vaslui fiind al șaisprezecelea deschis în Moldova, din 2019, anul intrării cunoscutului brand în România.

Pe 22 aprilie, deschiderea celei de-a doua Cofetării „Dulcinella”  în orașul Vaslui va însemna aceeași abordare și experiență mai bune, pe care le căpătăm la fiecare deschidere –  mai modern, cu o gamă mai largă de produse marca „Dulcinella”, cu o vinotecă extinsă de vinuri și o diverisitate de miere de albine – toate aduse din Republica Moldova!

Ținând cont că suntem în Postul mare, la „Dulcinella” veți găsi o gamă largă de produse de post și vegane.

Vă așteptăm la deschiderea magazinului din „Vaslui”, unde veți beneficia de reduceri de 30% la toată gama de produse „Dulcinella”.

Oferta de -30% este valabilă în ziua deschiderii și în următoarea zi.

Oferta de -30% este valabilă în limita stocului disponibil, numai pentru magazinele noi.

DESPRE DULCINELLA

Sloganul Dulcinella — Ziua ta un pic mai dulce,  cuprinde în sine esența brandului.

Dulcinella a creat  în cei peste 15 ani de activitate o gamă largă de produse de cofetărie, patiserie și plăcintărie  tradiționale moldovenești și inovatoare, în mare majoritate rețete proprii, gândite și fabricate 100% artizanal.

Brandul Dulcinella a fost înființat în anul 2005, în municipiul Chișinău, Republica Moldova. Acesta are ca domeniu principal de activitate fabricarea produselor de cofetărie, ciocolaterie și patiserie, precum și comercializarea acestora prin intermediul propriei rețele de magazine specializate, în număr de 30.

În anul 2019, a fost stabilit motto-ul pentru strategia de dezvoltare a produsului – Dulcinella rEvoluționează. Acest motto sugerează ambiția noastră de a diferenția produsele, și anume torturile, de tot ce poate fi găsit pe piață la etapa actuală, precum și promovarea unor gusturi noi, specifice brandului Dulcinella.

Astfel, produsele marca Dulcinella au fost clasificate în următoarele serii:

  • Seria Autor
  • Seria Fusion
  • Seria Raw&Veg
  • Seria Tradiționale
  • Seria Clasice

La baza seriilor stau următoarele elemente comune: dorința de a fi într-un continuu proces de inovare și redescoperire a produselor noastre, respectiv crearea unor gusturi excepționale, pe care familia Dulcinella le poate aduce mai aproape de oamenii din România și Republica Moldova.