Jandarmii cu ochii pe bâlciul anual

Efective de jandarmi din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Vaslui  asigură măsurile de ordine publică atât în zona desfăşurării evenimentelor cât şi pe traseele de afluire/defluire  pentru evitarea producerii oricăror fapte de natură antisocială.

Măsurile luate vor viza asigurarea unui climat optim de ordine şi siguranţă publică pentru desfăşurarea în condiţii de normalitate a evenimentelor, având în vedere numărul mare al participanţilor.

Zilnic, 20 de jandarmi vor acţiona cu preponderenţă pentru prevenirea apariţiei oricăror incidente, dar şi pentru depistarea persoanelor care săvârșesc fapte contravenţionale sau penale, în vederea asigurării unui climat optim de ordine şi siguranţă pentru cetăţeni.

În dispozitivele specifice de ordine publică, jandarmii vor colabora cu cadre din Inspectoratul de Poliţie Judeţean Vaslui, Poliţia Locală și Serviciul de Ambulanță Județean.

Jandarmii recomandă participanţilor la aceste manifestări să aibă un comportament adecvat pe timpul desfăşurării acestora şi să se conformeze indicaţiilor date de către forţele de ordine şi de organizatori pentru evitarea încălcării normelor legale în vigoare.

Reamintim tuturor cetăţenilor  faptul că pot solicita sprijinul Jandarmeriei prin apelarea Serviciului Naţional Unic pentru Apeluri de Urgenţă – 112 sau pot sesiza cea mai apropiată patrulă, atunci când sunt victimele unor fapte antisociale sau sunt martori la săvârşirea unor astfel de fapte .

One thought on “Jandarmii cu ochii pe bâlciul anual

  • 18 septembrie 2018 la 14:15
    Permalink

    Disporpotionatii din poza care scuipa peste gardul din tarcul de la intrare va referiti?

    Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.