Intervenţii concomitente pentru pompierii vasluieni

Detașamentul de Pompieri Vaslui a avut în această noapte trei intervenții aproape concomitente.
Astfel, prima intervenție a fost în localitatea Secuia, comuna Muntenii de Jos, acolo unde s-a intervenit cu două autospeciale de stingere cu apă și 10 subofițeri, pentru stingerea unui incendiu izbucnit la o locuință. La sosirea echipajelor de intervenție, la incendiul se manifesta cu violență la o bucătărie de vară și se extinsese spre acoperișul casei de locuit. Incendiul a fost localizat destul de rapid, iar după aproximativ o oră a fost lichidat în totalitate. Au ars: bucătăria de vară, circa 20 mp acoperiș din tablă pe astereală din lemn și diverse textile. A fost salvat restul casei și locuințele vecinilor. Cauza probabilă de producere a incendiului a fost focul deschis în spații deschise. Nu au existat victime.
Cea de-a doua Intervenție a fost solicitată pentru o antenă telefonie din suburbia BAhnari. La fața locului s- deplasat o autospecială, dar odată ajunși la fața locului, pompierii au constatat că alarma a fost una falsă.

Cea de-a treia intervenție a fost în Piața Vidin din municipiul Vaslui. La doar câteva minute, după cele două solicitări anterior menționate, pompierii au fost solicitați să intervină în Piața Vidin pentru stingerea unui incendiu izbucnit la un container. A ars o parte din gunoiul aflat în container și a fost distrus containerul. Cauza probabilă de izbucnire a incendiului a fost fumatul in locuri nepermise.