Hoții care bântuiau garajele din Vaslui, prinși de polițiști

Poliţiştii au identificat mai mulți bărbați care au sustras bunuri din garaje amplasate pe raza municipiului Vaslui. Doi dintre bărbați au fost reținuți pentru 24 de ore.

Polițiștii Biroului de Investigaţii Criminale Vaslui au probat activitatea infracțională a cinci persoane cercetate pentru săvârșirea de infracțiuni de furt calificat.

Urmare a activităților efectuate, polițiștii au identificat un bărbat de 20 de ani, din județul Neamț și un minor de 14 ani, din municipiul Vaslui, bănuiți de comiterea unei infracţiuni de furt calificat.

Polițiștii au stabilit faptul că în noaptea de 16/17 ianuarie, cei doi au pătruns în interiorul unui garaj situat pe strada Metalurgiei din municipiul Vaslui și au sustras bunuri ( scule electrice și mecanice), în valoare de 7.000 lei.

De asemenea, polițiștii au identificat doi bărbați cu vârste de 17 ani și unul de 22 de ani, domiciliați în municipiul Vaslui față de care efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt și furt calificat.

În noaptea de 28/29 ianuarie a.c., cei trei au pătruns în incinata a trei garaje situate pe strada Metalurgiei din municipiul Vaslui și au sustras bunuri în valoare de aproximativ 2900 de lei. Majoritatea bunurilor au fost recuperate și restituitre părților prejudiciate.

Bărbații în vârstă de 20 de ani, respectiv 22 de ani au fost reținuți de polițiști pentru o perioadă de 24 de ore. În continuare se efectuează cercetări pentru stabilirea întregii activități infracționale a persoanelor implicate.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.