FOTO Se vinde conac de fost primar

Ioan Cozma, fost primar al Negreştiului timp de două mandate (2004 – 2012), și-a scos domeniul la vânzare. Întins pe o suprafață impresionantă de peste 19.000 mp, conacul are nu mai puțin de 313 mp utili, peste 10 camere și se ridică la uluitorul preț de peste jumătate de milion de euro

“Descoperiți eleganța și rafinamentul în această proprietate excepțională! Cu designul său arhitectural impresionant și finisajele de înaltă calitate, această locuință reprezintă o oază de lux și confort. Bucurați-vă de camere spațioase, ferestre mari ce inundă spațiul cu lumină naturală și grădina frumos amenajată. Cu dotări moderne și atenție la detalii, această proprietate este un paradis privat, pregătit să devină căminul dumneavoastră perfect. Vila este amplasată pe o suprafață generoasă de 19.700mp de teren într-o zonă liniștită, oferind intimitate și relaxare. Cu un view superb, proprietatea încântă privirea cu peisaje naturale îmbietoare. Ideal pentru cei care caută o reședință de excepție într-un mediu plin de frumusețe și calm.
Descoperă o oază de lux și confort în această vilă impresionantă, perfectă pentru a satisface cele mai diverse preferințe. Indiferent dacă îți dorești un refugiu relaxant în mijlocul naturii sau un spațiu elegant pentru evenimente speciale, această vilă oferă totul. Cu facilități moderne, camere spațioase și o grădină uimitoare, este locul ideal pentru vacanțe memorabile, întâlniri de afaceri sau petreceri exclusive. Descoperă versatilitatea și rafinamentul într-un cadru unic, gata să transforme orice ocazie într-o experiență de neuitat.” se arată în anunțul postat de una dintre agențiile impobiliare la care a apelat fostul primar.

În perioada exercitării funcţiei de primar, Ioan Cozma a reuşit să achiziţioneze prin intermediul societăţii Instalrep, administrată de fiul său, George Ionuţ, cunoscutul conac boieresc de la Todireşti (localitate aflată în imediata apropiere a oraşului Negrești), vechi de peste 200 de ani. Iniţial, primar a achiziţionat doar terenul din jur, însă în acte a fost trecut “întâmplător” şi conacul. Achiziţionarea conacului, complet renovat şi modernizat, a făcut obiectul anchetei procurorilor anticorupţie la acea vreme. FOTO: Storia.ro (Agenția Remax)

One thought on “FOTO Se vinde conac de fost primar

Comentariile sunt închise.