FOTO Accident la Tutova după ce unui bărbat i s-a făcut rău la volan

Detașamentul de pompieri Bârlad a intervenit în această după-amiază cu o autospecială de stingere cu apă (autospecială echipată cu modul pentru deblocare/descarcerare), o ambulanță SMURD tip B2 (EPA) și echipaje specializate pentru asigurare măsuri PSI și acordarea de îngrijiri medicale în urma producerii unui accident rutier în localitatea Tutova, comuna Tutova.

În accident au fost implicate două autovehicule: un autoturism și o autocisternă care transporta GPL. La sosirea echipajelor de intervenție, au fost găsite trei persoane implicate în accident, una dintre acestea, un bărbat necesitând îngrijiri medicale. Autoturismul era puternic avariat.
Victima, un bărbat un vârstă de 53 ani a primit primul ajutor la fața locului, după care a fost transportat la Compartimentul de Primiri Urgențe din cadrul Spitalului Municipal Bârlad.
Pompierii militari au asigurat măsurile PSI specifice în cazul producerii unor astfel de accidente. Celelalte persoane implicate în accident nu au avut nevoie de îngrijiri medicale.
Din primele informații, șoferului autoturismului i s-ar fi făcut rău la volan (bărbatul urma un tratament medical).