Dulcinella a deschis a doua cofetărie, în centrul orașului (P)

 Joi, 22 aprilie,  echipa „Dulcinella” a deschis cel de-al doilea magazin din municipiul Vaslui. Și la inaugurarea de ieri, zeci de persoane au așteptat cu nerăbdare să guste din bunătățile expuse în vitrinele cofetăriei. 

Ion Paladi, ambasadorul brandului „Dulcinella”, le-a spus celor prezenți că brandul prepară cele mai bune produse de cofetărie, patiserie și plăcintărie, în mare majoritate rețete proprii, gândite și fabricate 100% artizanal. Toate sunt produse sănătoase, de calitate, produse de post și vegane, menite să facă viața un pic mai dulce. 

În cofetăriile “Dulcinella” puteți servi prăjituri după rețete autentice, atât basarabene cât și exclusive, cum ar fi torturi de autorii: Tortul Ion, Constantin, Mihai, Elena, Vasile, Nicolae, Mariana, etc., plăcinte moldovenești, biscuiți, ciocolata belgiană, vinuri, șampanie și coniacuri basarabene, dar se pot găsi diferite cadouri pentru cei care își serbează ziua de naștere.

„Avem 15 magazine în România, dar vrem să ajungem să deschidem și 100 sau 200 de cofetării. Următoarele magazine le deschidem în Moinești și Dorohoi. Apoi vom merge în București pentru a deschide cinci magazine, pentru a îndulci și Bucureștiul.  Vă mulțumesc pentru prezență și abia aștept să ne vedem la spectacolele noastre, după ce trece pandemia”, a spus Ion Paladi.

La cofetăria din centrul orașului, vasluienii sunt așteptați și astăzi cu reduceri promoționale.