Distincţie de Onoare pentru poliţistul de la Pochidia

Şedinţă festivă astăzi, la sediul Inspectoratului de Poliție al Județului (IPJ) Vaslui unde comisarul șef Doru Gabriel Panțîru a conferit  Distincția de Onoare, oferit agentul principal de poliție Ștefan Parfene, șeful Postului de Poliție din comuna Pochidia, în semn de apreciere a profesionalismului și devotamentului de care a dat dovadă, reuşind să salveze un bărbat care încerca să-şi pună capăt zilelor în prezenţa copilului său. Prezent la festivitate, prefectul județului Vaslui, Isabel Bogdan, a ţinut să-i mulţumească personal poliţistului care a primit titlul de „Eroul zilei” din partea Inspectoratului General al Poliţiei Române.

„Există momente în viaţă când solidaritatea şi ajutorul dezinteresat sunt esenţiale şi asta este ceea ce ne face cu adevărat oameni. Simt nevoia să mulţumesc agentului principal Ștefan Parfene, pentru tot ce a făcut ca să salveze viața unui om. Nu îl cunosc personal, însă am ținut să îi strâng mâna și să spun că acest poliţist este un om deosebit. Este știut faptul că polițiștii nu au zile libere, ei fiind în permanență în slujba comunității. Bravo lui şi Dumnezeu să-l ajute de acum încolo”, a spus prefectul Isabel Bogdan.

Agentul principal de poliție Ștefan Parfene este absolvent al Școlii de Poliție ”Vasile Lascăr” Câmpina, promoția 2012, și își desfășoară activitatea în cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Vaslui, la Postul de Poliție Pochidia, din luna decembrie 2012.

În luna martie 2017 a promovat examenul în funcția de șef de post de poliție al comunei Pochidia.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.