Direcționează 3,5% din impozitul pe venit pentru cauzele Asociației Empatic

Anual, cetățenii români care plătesc impozit pe venit, indiferent de sursa acestuia (salariu, drepturi de autor, pensie, dividende etc.), pot redirecționa un procent de 3.5% către o organizație sau fundație, care militează pentru o cauză în care ei cred.  

Este o facilitate menită să susțină cauzele sociale și activitatea ONG-urilor, gratuită, care se face prin completarea și depunerea unui formular.

Redirecționând către Asociația Empatic , vei ști exact unde ajung cei 3.5% și ce se întâmplă cu ei. Dacă nu redirecționezi acest procent, el va fi alocat din oficiu către Bugetul General Consolidat, iar modul în care banii vor fi cheltuiți nu este cunoscut și nu se află în controlul tău.

Nu te costă nimic. Singurul cost care ar putea interveni este achitarea serviciilor poștale, în cazul în care vrei să ne trimiți formularul prin poștă.

Cum procedezi?

Pasul 1

Descarcă formularul 230 de aici: https://redirectioneaza.ro/asociatia-empatic

Descarcă împuternicirea de AICI

Dacă ai venituri din salarii sau asimilate salariilor, pensii (ex. salariu în baza unui contract individual de muncă, indemnizații din anumite activități desfășurate de persoana fizică în diverse organizații, sumele alocate administratorilor de societăți din profit etc.), formularul pe care trebuie să îl completezi este 230. 

Pasul 2

Completează-ți datele. Toate instrucțiunile de completare le găsești în formularul descărcat.

Pasul 3

Transmite-ne împuternicirea împreună cu formularul, scanate pe mail zarnescum_2002@yahoo.com sau doar formularul completat la sediul Asociației Empatic din Vaslui, str. Ștefan cel Mare, Bl. 132, Sc. B, Et. 1, AP. 16, Jud. Vaslui și ne ocupăm noi! 

sau

Trimite formularul la ANAF. Trimite prin poștă cu confirmare de primire la administrația financiară de care aparții.

Îl poți depunere direct la registratura ANAF

Îl poți trimte prin poștă cu confirmare de primire la administrația financiară de care aparții.

sau

Depune online dacă ai cont ANAF.

La final, bucură-te că ai făcut un bine, cu un efort minim! Pentru a fi la curent cu acțiunile desfășurate de noi, poți accesa oricând   https://www.facebook.com/groups/2660194797555376  sau  https://www.facebook.com/Asociatia-Empatic-Vaslui-104855241378679/?ref=pages_you_manage