FOTO O femeie a scăpat ca prin urechile acului după ce mașina în care se afla a fost lovită de tren

Noroc cât casa pentru o femeie în această dimineață, după ce mașina în care se afla a fost lovită de tren la trecerea cu calea ferată din zona IRTA Vaslui.

Un accident rutier a avut loc în această dimineață în jurul orei 5:30. O mașină marca Kia, înmatriculată în Vaslui, care se deplasa din direcția Rediu spre Vaslui, nu s-a asigurat corespunzător la trecerea cu calea ferată din zona depozitelor IRTA și a fost lovită de trenul Iași-Vaslui. Martorii spun că semnalele acustice și luminoase funționau corespunzător, dar șoferița le-a ignorat. La fața locului a intervenit o ambulanță tip C2, femeia fiind transferată în stare de conștiență la spital și este în afara oricărui pericol.

În această dimineață, Detașamentul de pompieri Vaslui a intervenit cu două autospeciale echipate cu module pentru descarcerare/deblocare și echipaje specializate la un accident produs în municipiul Vaslui, la trecerea la nivel cu calea ferată din zona depozitelor Dixman, în municipiul Vaslui. La fața locului a fost deplasată și o ambulanță aparținând SAJ Vaslui.
La sosirea echipajelor de intervenție a fost găsit un autoturism grav avariat, după ce a fost lovit de un tren. Conducătoarea auto era blocată în interior, în stare de seminconștiență. Pompierii militari au procedat la deblocarea și extragerea victimei, concomitent cu acordarea primului ajutor medical. După extragere, victima a fost predată echipajului medical de pe ambulanța SAJ Vaslui. Femeia a fost transportată la Unitatea de Primiri Urgențe din cadrul Spitalului Județean de Urgență Vaslui.
Circumstanțele producerii acestui accident sunt cercetate de instituțiile abilitate în acest sens.” ne-a declarat Marius Stanciu, purtătorul de cuvânt al ISU Vaslui.