Deputatul Eduard Popica: “Guvernarea PSD a reușit performanța de a mobiliza resursele țării pentru investiții de 38,3 miliarde euro”

Guvernarea PSD a reușit performanța extraordinară de a mobiliza resursele țării pentru investiții nete în economie de 38,3 miliarde euro, cele mai mari după Revoluție până în prezent, având o creștere de 26% față de 2022, în pofida contextului general extrem de dificil.

Investițiile au fost motorul principal al creșterii economice, evidențiind posibilitatea și necesitatea ca investițiile publice din România să atingă 10% din PIB. Sprijinul pe care PSD, l-a acordat companiilor autohtone prin scheme de ajutor de stat, granturi și garanții pentru credite se întoarce în beneficiul tuturor românilor și în toate sectoare de activitate. Activitate economică a fost stimulată de investiții, rezultând într-un nivel record de ocupare a forței de muncă, în creșterea salariilor și contribuind la creșterea resurselor bugetare pentru a susține o pensie sănătoasă.

În următorii 5 ani PSD asumă investiții publice pe peste 150 de miliarde de euro, finanțate de bugetul național și din fonduri europene. Pentru mine și pentru toți colegii mei social democrați, încurajarea și susținerea investițiilor rămân principiile fundamentale de la care nu ne abatem, pentru a asigura stabilitatea unei economii naționale pentru dumneavoastră.

One thought on “Deputatul Eduard Popica: “Guvernarea PSD a reușit performanța de a mobiliza resursele țării pentru investiții de 38,3 miliarde euro”

Comentariile sunt închise.